20. junij 2024

»Najpogostejše napake so bile pri funkcionalnosti embalaže in možnosti enostavnega odpiranja, pa napake pri kakovosti presnega izdelka s povečano izcejo ali večjimi kosi mesa, pri mesnih pripravkih pa previsoka slanost in neharmoničnost vonja in arome.«

Tatjana Šubic, članica ocenjevalne komisije, je navedla pogoste napake, ki so jih zaznali med ocenjevanjem mesnih izdelkov.

Sorodne izjave

Izjave, ki se vsebinsko morda ujemajo z zgornjo, morda pa ne. V vsakem primeru so zanimive.
18. februar 2019

»V kakovost in zdravstveno neoporečnost mesa in mesnih izdelkov njenih proizvajalcev namreč popolnoma zaupa le 0,8 odstotka vprašanih.«

Iz ankete je razvidno, da le 0,8 odstotka vprašanih popolnoma zaupa v kakovost in zdravstveno neoporečnost mesa in mesnih izdelkov proizvajalcev iz Madžarske.
29. oktober 2019

»Za odpoklic mesnih izdelkov smo se odločili preventivno, s ciljem zagotavljanja maksimalne varnosti za potrošnike.«

Marko Žerak pojasnjuje preventivni ukrep odpoklica mesnih izdelkov za zagotavljanje varnosti potrošnikov.
11. januar 2022

»Dejansko se te napovedi gibajo od 7 do 15 odstotkov, odvisno od vrste mesa in mesnega izdelka.«

Igor Kolar, direktor prodaje podjetja Panvita, o napovedanih dvigih cen mesa in mesnih izdelkov.